QUEEN MACHINE 16. marts 2019

I ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum i ind- og udland med storslåede og medrivende koncertoplevelser. Den 16. marts 2019 har du mulighed for at opleve det på nærmeste hold i Frederikssund hallen!

 

Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… Listen af hits er lang, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine, der både musikalsk og visuelt leverer varen.

Væbnet med masser af spillelyst og en dedikation til konstant forbedring spiller Queen Machine udsolgte koncerter over hele landet. Deres kærlighed og respekt for Queens musik skinner igennem, når de går på scenen med den storsyngende Bjarke Baisner i front, som uden sammenligning er Danmarks bedste, ja måske hele Nordeuropas bedste bud på Freddie Mercury.

Koncertbillet: 275,- + gebyr 25,
Koncertbillet incl. menu: 500,- + gebyr 25,-

Koncerten starter kl 20.00
Spisning kl 18.00

Dørene åbnes 1 time før

Menu til arrangement:

Rimet gin & tonic laks med syltede agurkebånd, limesauce og brød
Helstegt kalvecuvette med kartofler, timiansky, ristede svampe og årstidens grønt
Selskaber på min. 4 personer kan reservere bord ved at skrive til hk73venner@hotmail.com
 

Nyheder

Events

Facebook

HK 73 Frederikssund er en fantastisk klub at være en del af. Vi har en stor ungdomsafdeling og det sammenhold og den opbakning der er til alle vores arrangementer er helt unik.

Se mere her