Velkommen til HK73 

HK 73 af Frederikssund, som er klubbens officielle navn, blev grundlagt ved sammenslutning af klubberne ORI og IF 1864 den 21 juni 1973, heraf navnet HK 73.
Da HK 73 er en selvejende institution, besluttede man i 1986 at stifte støtteforeningen "Håndboldens Venner". Formålet med "Vennerne" er at medvirke til en sundere drift, som gør en mere langsigtet planlægning af håndboldklubbens fremtid mulig. Kontingenter og støtte fra velvillige sponsorer gør det nemlig ikke alene.
Støtteforeningen er nok mest kendt fra den årlige sommerfest på bløden, men også med koncertarrangementer er "vennernes" mange frivillige med til at sikre klubbens drift. "Vennernes" økonomiske støtte anvendes blandt andet til køb af bolde og rekvisitter, tilskud til rejser og træningssamlinger.
HK73 har i dag ca. 370 medlemmer, hvoraf over 300 er aktive medlemmer, og med en stor børne- og ungdomsafdeling på ca. 220. HK73 forventer inden 2013 at have en børne- og ungdomsafdeling på 350 aktive medlemmer.
HK73 har i mange år kunne tilbyde børn og voksne håndbold for alle aldersgrupper.

Nyheder

Events

Facebook

HK 73 Frederikssund er en fantastisk klub at være en del af. Vi har en stor ungdomsafdeling og det sammenhold og den opbakning der er til alle vores arrangementer er helt unik.

Se mere her