Gasbox - Danmarks bedste Kim Larsen kopi!

  • Valhal den 27. marts 2020 kl. 20:00
  • Dørene åbnes kl.19:00
  • kr. 175 + gebyr
  • Billetter finder du på TicketMaster
Der er ingen tvivl om at Kim Larsen var hele Danmarks største og mest folkekære spillemand. I næsten 50 år spillede og sang Kim Larsen sig ind i danskernes hjerter - først med Gasolin’ i 70’erne, Bellami i 80’erne, Bell*Star i 90’erne og de sidste 24 år med Kjukken. Kim Larsen er den kunstner der har spillet flest koncerter på dansk jord og musikken lever videre…
 
Gasbox spiller og synger, med stor respekt, sangene som har gjort Gasolin' til Danmarks største rockband gennem tiderne og ikke mindst Kim Larsen til en af de største danske kunstnere nogensinde. Danmarks bedste Kim Larsen sanger er i front når de giver publikum en koncertoplevelse fyldt med nostalgi, intensitet og personlig indlevelse, der er så tæt på den ægte vare som man kan komme. Mine damer og herrer…
 
… først tror du det er Kim Larsen – så tror du det er løgn …
 
 
Gasbox har siden 2010 spillet flere hundrede koncerter mange steder i landet. Efter medvirken i Tv-programmet ”Danmark har talent” på TV 2 hvor de nåede helt til semifinalen, har de fået god medvind på landevejen og opnået masser af succes, ikke mindst fordi forsanger og guitarist, René Hejdmann, både lyder og ligner Kim Larsen på stemme og mimik i en sådan grad, at man tror det er løgn. Med sig har han altid sine tre veloplagte og professionelle musikalske legekammerater, René Davidsen (leadguitar), Jan O Thomassen (bas,) og Johnny Kolstrup (trommer).
 
Dommerne i ”Danmark har talent” er ikke i tvivl.
 
"Jeg lukkede lige øjnene et øjeblik og du var jo fuldstændig Kim Larsen – du kan jo hele hans mimik. Det er meget svært ikke at forelske sig i hans sange, men at gøre det så overbevisende, det giver et kæmpe JA”
- Jarl Friis Mikkelsen
 
"Jeg er total rystet – jeg kunne overhovedet ikke høre forskel. Jeg synes i spiller pisse godt."
- Peter Frödin
 
"Jeg er imponeret, virkelig imponeret. Hold kæft hvor bliver man glad”
- Nabiha
 
Kom med til festen i Valhal den 27. marts 2020!
 
VENNERNE 

Nyheder

Events

Facebook

HK 73 Frederikssund er en fantastisk klub at være en del af. Vi har en stor ungdomsafdeling og det sammenhold og den opbakning der er til alle vores arrangementer er helt unik.

Se mere her